Installation

Pc, Mac, skrivare, servrar, programvaror och antivirusprogram ska installeras, nätverk ska konfigureras, testas.
Är detta något du känner dig osäker på?

Megas IT hjälper och löser dina problem inom IT.

”Jag anlitade Johannes under våren 2018 för att vara en del i ett utrullningsprojekt för Windows 10. Johannes bevisade sin professionalitet genom att besitta en bred kunskap och en otrolig förmåga att bemöta användare som fick ny eller uppdaterad dator. Jag skulle inte tveka att ta in Johannes igen om jag har behov av någon som får saker gjorda.”

Anders Kopp

IT-Chef för Lilla Edets Kommun

”Jag kände att vi behövde en extern person som kunde hjälpa till med vår IT-miljö på höglagret på Essity. Jag kontaktade då Johannes för att höra hur han kunde hjälpa oss. Efter ett års samarbete känner jag att det var helt rätt beslut att anlita honom.
Johannes har visat sitt kunnande vad gäller installation och felsökning inom hårdvara, mjukvara och nätverk. Socialt fungerar det utan bekymmer för att kunna föra en dialog om vad problemet är och hur man löser det.”

Pelle Thiesen

Essity

”Vi tycker att företaget Megas IT verkligen är en hjälp som vi varmt rekommenderar. Ringer man o behöver hjälp med något så tar det verkligen inte lång tid innan hjälpen kommer o det vi har behövt hjälp med har blivit fixat. Johannes är duktig, hjälpsam, har ett bra kundbemötande o enligt oss väldigt kunnig när det gäller datorer, iPad’s o mobiler.”

Ulf & Eva Hagested

Privatperson

”Jag Ove Stig. Är nöjd med Johannes Westin (Megas IT). Hur han har ordnat och hjälpt mig med Datorn. Man kan ringa honom på kvällar och helger om man får problem han ställer upp. Så jag kan rekommendera honom.

Ove Stig

Privatperson

Rutavdrag ges för reparation, installation och underhåll av:

Datorer, läsplattor, spelkonsoler, tv-apparater, smartphones, skrivare, skannrar, Apple-tv, enheter som kan ta emot datatrafik samt modem, routrar, wifi utrustning, bredband och nätverk samt kablar och uttag i anslutning till dem.

För mer information kolla på skatteverkets hemsida: