Fully Responsive

Vi vill att våra kunder ska vara nöjda!

För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda med vårat arbete!
Läs gärna recensionerna om oss och vad nuvarande och tidigare kunder tycker om vårat arbete.

Vi fick tips av en affärskollega om MEGAS IT när vi pratade om att vi behövde ett bättre och smidigare sätt för att kunna samla, lagra och dela våra filer med varandra inom företaget. MEGAS IT hjälpte oss med smidig lösning som passar vårat behov och som är enkel för oss som jobbar med det!
MEGAS IT har även hjälpt oss så att våran mail fungerar bättre mellan våra olika enheter, hjälper oss med att underhålla mjukvaran och uppgradera datorerna när de blir för gamla för att vi ska kunna ha bra datorer som fungerar utan problem när vi jobbar, vi har även fått hjälp med att bli mer digitaliserade i hur vi jobbar med våra ordrar.

MEGAS IT är väldigt tillmötesgående och lätta att få tag på. Mycket kunniga och har därför snabbt kunnat lösa både små och stora problem för oss.

Lorianne Halldin

Skyltia

Jag anlitade Johannes under våren 2018 för att vara en del i ett utrullningsprojekt för Windows 10. Johannes bevisade sin professionalitet genom att besitta en bred kunskap och en otrolig förmåga att bemöta användare som fick ny eller uppdaterad dator. Jag skulle inte tveka att ta in Johannes igen om jag har behov av någon som får saker gjorda.

Anders Kopp

IT-Chef, Lilla Edets Kommun

Jag kände att vi behövde en extern person som kunde hjälpa till med vår IT-miljö på höglagret på Essity. Jag kontaktade då Johannes för att höra hur han kunde hjälpa oss. Efter ett års samarbete känner jag att det var helt rätt beslut att anlita honom.
Johannes har visat sitt kunnande vad gäller installation och felsökning inom hårdvara, mjukvara och nätverk. Socialt fungerar det utan bekymmer för att kunna föra en dialog om vad problemet är och hur man löser det.

Pelle Thiesen

Essity

Tack Johannes och Per-Håkan, för att ni hjälper oss/mig att lösa våra datorproblem!

Trots att vi är stressade över situationen som uppstår då det krånglar, och inte har kunskap om varför, så hjälper ni till på bästa o snabbast möjliga sätt. Nu senast fick vi en ”lånedator” under tiden som ni väntade på en ny. Och den nya såg ni till att förbereda på dagar då vi var lediga. På detta sätt fixade ni så att vi kunde jobba vidare, utan några stora störningar.  

Helt enkelt lysande bra kundservice!

Klaus Andersson

Mekonomen Bilverkstad/Auto-Car AB Lilla Edet

Det började med att min kollega pratade med en nära vän till honom som också har en restaurang och han tipsade oss om Johannes på Megas IT. Vi tog kontakt med Johannes och pratades vid via telefon och bokade in ett möte för att se vad han har för förslag och pris. När vi väl hade haft mötet skapade Johannes en hemsida till oss, väldigt simpel men precis så vi ville att de skulle vara. Johannes kom till restaurangen en andra gång med en klar hemsida. Han visade oss hur man loggar in sig och förklarade noggrant för oss hur man själv kan ändra saker och ting väldigt simpelt. Johannes var väldigt lätt att nå via telefon när de var något vi inte visste hur vi skulle göra. Jag rekommenderar starkt att ta hjälp av Johannes ifall man vill ha en hemsida där man kan ändra på mycket själv. Johannes är väldigt trevlig och social, man behöver aldrig känna att man behöver skämmas för att ringa och fråga ifall de är något man inte förstår och han är väldigt duktig på de han gör. Johannes får 10/10 av oss på Pino & Sal och vi hoppas att många fler väljer att jobba med honom.

Filip Cvetic

Pino & Sal

Johannes har gjort min hemsida där jag har dagens menyer för min restaurang. Han har satt mig i centrum genom att ha en nära dialog med mig om hur jag vill att min hemsida ska se ut och vara så smidig som möjligt för mig när jag ska lägga upp dagens menyer. Jag kan ringa honom om jag får något problem eller har någon fråga, och han ställer alltid upp med att hjälpa mig eller svara på mina frågor. Han håller vad han lovar.

Rafaels Restaurang

Rafaels Restaurang

Vi kontaktade Megas IT för konsultation på plats angående lösningar för ett trådlöst nätverk runt om på våran hästgård och gästnätverk för verksamhetsdelen.
Megas IT gjorde ett mycket gott och professionellt intryck och tog fram den för oss bästa lösningen.
Installationen gjordes kort därefter och fungerade utan anmärkning.
Under och efter installationen fick vi en mycket god genomgång av systemet, samt en återkoppling via telefon efter en dag hur systemet fungerade för oss.
Kan varmt rekommendera Megas IT!

Valdalens Djur & Natur

Jag Ove Stig. Är nöjd med Johannes Westin (Megas IT). Hur han har ordnat och hjälpt mig med Datorn. Man kan ringa honom på kvällar och helger om man får problem han ställer upp. Så jag kan rekommendera honom.

Ove Stig

Privatperson

Vi tycker att företaget Megas IT verkligen är en hjälp som vi varmt rekommenderar. Ringer man o behöver hjälp med något så tar det verkligen inte lång tid innan hjälpen kommer o det vi har behövt hjälp med har blivit fixat. Johannes är duktig, hjälpsam, har ett bra kundbemötande o enligt oss väldigt kunnig när det gäller datorer, iPad’s o mobiler.

Ulf & Eva Hagested

Privatperson