Det är för oss en självklarhet att den tekniska kunskapen är olika för oss alla. Därför erbjuder vi våra kunder en trygg relation där det inte finns några dumma frågor.

För oss handlar det om så mycket mer än att bara lösa ert problem. Det handlar även om att ge våra kunder en förståelse till hur problemet uppstod, och hur det åtgärdas.

Megas IT står för trygghet, kunskap och engagemang.

Du är välkommen att höra av dig till mig via telefon, mail eller kontaktformuläret här under om du har några frågor och funderingar.

Johannes Westin
072-544 23 22

johannes@megasit.se

12 + 4 =

Ett personligt IT-företag

“Jag anlitade Johannes under våren 2018 för att vara en del i ett utrullningsprojekt för Windows 10. Johannes bevisade sin professionalitet genom att besitta en bred kunskap och en otrolig förmåga att bemöta användare som fick ny eller uppdaterad dator. Jag skulle inte tveka att ta in Johannes igen om jag har behov av någon som får saker gjorda.”

Anders Kopp

IT-Chef för Lilla Edets Kommun

“Jag kände att vi behövde en extern person som kunde hjälpa till med vår IT-miljö på höglagret på Essity. Jag kontaktade då Johannes för att höra hur han kunde hjälpa oss. Efter ett års samarbete känner jag att det var helt rätt beslut att anlita honom.
Johannes har visat sitt kunnande vad gäller installation och felsökning inom hårdvara, mjukvara och nätverk. Socialt fungerar det utan bekymmer för att kunna föra en dialog om vad problemet är och hur man löser det.”

Pelle Thiesen

Essity

“Vi tycker att företaget Megas IT verkligen är en hjälp som vi varmt rekommenderar. Ringer man o behöver hjälp med något så tar det verkligen inte lång tid innan hjälpen kommer o det vi har behövt hjälp med har blivit fixat. Johannes är duktig, hjälpsam, har ett bra kundbemötande o enligt oss väldigt kunnig när det gäller datorer, iPad’s o mobiler.”

Ulf & Eva Hagested

Privatperson

”Jag Ove Stig. Är nöjd med Johannes Westin (Megas IT). Hur han har ordnat och hjälpt mig med Datorn. Man kan ringa honom på kvällar och helger om man får problem han ställer upp. Så jag kan rekommendera honom.

Ove Stig

Privatperson